Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.09.2014 12:56 - Молът (18+)
Автор: a3jenata Категория: Тя и той   
Прочетен: 656 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 15.10.2014 16:23

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Най-накрая се срещнаха насаме. Сърцата им туптяха забързано, ръцете им трепереха. Чувстваха се като неопитни тийнейджъри на първа среща. А той беше безмилостен плейбой. Тя беше просто една хубава жена. Жена по-различна от останалите. Интересна, загадъчна и недостъпна.
Кой кого плени? Има ли значение ... В една такава игра няма победител и губещ - или и двамата са победители, или и двамата са губещи - първи закон на привличането!
Двамата седяха на една маса и се гледаха право в очите. И двамата се губеха в очите на другия, изгаряха един за друг. Някакво мощно привличане ги бе събрало на тази маса и ги караше да потреперват в присъствието на другия. Желаеха се неудържимо!
Той протегна ръка и нежно докосна нейната. Това я възбуди и дишането й се учести. Изгаряше за него, но не искаше да свършва този миг на пулсиращо очакване. Той я хвана за ръката и я заведе в тоалетната. Тя не можеше да се съпротивлява повече.
Начинът, по който той я подчиняваше, я правеше безсилна. Никой друг никога не е успявал да я подчини така! Имаше някаква особена магия между тях. Магия, която ги привличаше все повече и все по-силно - необяснимо и неконтролируемо.
И двамата изпитваха недоловим страх - че с истинския контакт могат да развалят тази магия и всичко да се окаже просто една безумна игра на въображението? Можеше ли нещо да помрачи този безмилостен порив? Имаше ли шанс нещата да не се получат?
Тя се оказа по-смела и нежно го целуна. Целувката на греха е сладка! Той впи устни в нейните и езиците им затанцуваха танца на насладата. Сякаш бяха родени за тази целувка. И в този момент нищо друго нямаше значение - бяха само тя и той - в един нов и цветен свят!
Страстта гореше в телата им и им обещаваше една изпепеляваща наслада. Подмокрени, пулсиращи и нажежени, те не искаха да бързат. Той бавно я обърна с гръб към себе си и започна да я целува отново. Притисна я до стената и й вдигна полата. Тя се беше разтекла от възбуда. Той жадуващо се сля с нея. Телата им станаха едно цяло, създадени едно за друго. Двете половини на една наслада. Тихите им стенания запечатваха дълбоко в съзнанието им този толкова жадуван ден. Блаженство, най-висше щастие, нирвана. Може би това е Раят! Това е най-великото човешко удоволствие! Удоволствие с другата половина на твоето аз! С някой, който разбира най-съкровените ти желания и осъществява най-извратените ти фантазии! Някой, който знае по-добре от теб самия какво точно искаш!
Вълната на страстта ги издигна високо, високо в небето и те свършиха едновременно. Една любов, една страст, една наслада, едно небе, един бряг, едно цяло.
Двамата стояха прегърнати, потънали в очите си, без да има нужда да си кажат нещо. Те се разбираха само с поглед, само с жест, само с тяло и само с желание. Вече всичко беше казано ...


Тагове:   мол,   секс,


Гласувай:
4


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: a3jenata
Категория: Тя и той
Прочетен: 13349
Постинги: 11
Коментари: 3
Гласове: 8
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930